Plezier en leren!

Jeugdgolf

De Edese Golfclub Papendal is nauw verbonden met het sporthart van Nederland, Papendal en NOC*NSF. Topsport en breedtesport verbindt en leert de jeugd vele skills. Samen spelen, inzicht in strategie, jezelf ontwikkeling en opbouwen van zelfvertrouwen door het halen en verlagen van je handicap.

Ontdek en meld je aan voor twee proeflessen

Ontdek hoe leuk en uitdagend golf is. We nodigen je uit voor twee proeflessen waar je samen met leeftijdsgenootjes gaat golfen. Je leert de basis en ontdekt hoe je een goede golfbal slaat. Plezier staat altijd op de eerste plaats in onze lessen.
* Proeflessen meedraaien is alleen mogelijk tijdens de lessencycles, je doet mee met een echte golf les!

Als je de smaak te pakken hebt, ben je welkom in ons jeugdprogramma! Samen maken we van elke les een feestje en werken we aan jouw golfvaardigheden.

Schrijf je in!

Stel je voor: met z’n allen de bunker in om te oefenen, putten op de green en zelfs een ronde spelen op de baan. Tijdens onze lessen doen we het allemaal. Je zult zien hoe leuk het is om samen met anderen te spelen en te leren. Golfen is niet alleen goed voor je techniek, maar ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en buiten te zijn.

Groepsindeling

In de groepen Drivers (14-18 jaar) en Birdies (5-14 jaar) geeft Golfschool Papendal voor de zomer een reeks van 10 jeugdlessen (start april) en ook na de zomer (start eind augustus). Vind je het leuk dan kun je jeugdlid worden! Zie pagina jeugdlidmaatschappen. De lessen zitten hierin in begrepen.

Spelen in de baan staat voor de Drivers centraal. Voor de Birdies staat spelenderwijs leren, dit in combinatie met het spelen van de Pitch & Putt baan bovenaan. Plezier in het spel!

Meld je aan voor een proefles via golfschool@edesegcpapendal.nl.

Video’s jeugdgolf

Beste kids van Nederland op het NK 12 – Edese GC Papendal

Golfregels: 5 belangrijke golfregels, voor jeugd door jeugd

GOLF.NL: GolfSixes Junior League

Het Jeugdplan

Als Golfschool Papendal laten we ons inspireren door de best practices van het Jeugdplan.

Jeugdgolf